3 fordele ved at læse din bøger på mobilen

Er du endnu ikke kommet i gang med at læse bøger på din mobil, er det måske noget, du skal i gang med inden så længe. Det kan være en rigtig god idé at begynde at læse bøger på din mobil, og er du ikke overbevist om det, kan du her læse tre gode fordele ved at læse bøgerne på din smartphone.

Så kan du jo bl.a. læse, mens du gør brug af dit nye fodmassageapparat.

Giver dig mulighed for at læse uanset hvor du er

For det første giver det dig mulighed for at læse videre på din bog, uanset hvor du er. Om det så er på togturen hjem fra arbejde eller skole, eller når du sidder og venter på at komme ind til tandlægen. Ved at have dine bøger liggende på din mobil, kan du altid lige læse et kapitel mere, hvis du er havnet i en situation, hvor du alligevel sidder og venter. Du har jo ikke altid en fysisk bog med dig, men din mobil har du jo med alligevel, og du har den med overalt.

Du kan læse bøgerne hurtigere

Dernæst kan det at læse dine bøger på din mobil gøre det hurtigere for dig at få læst dine bøger. Fordi vi er blevet så vant til at læse på skærme, er der rigtig mange af os, der læser utroligt hurtigt på en skærm. Og det kan du i den grad mærke, hvis du begynder at læse dine bøger på din mobil i stedet for at læse paperbacks eller hardbacks. Så vil du gerne have mulighed for at læse mange flere bøger ved at læse hurtigere, kan du altså prøve at læse på din mobil i stedet for.

Alle bøgerne er samlet et sted

Sidst, men ikke mindst, har du jo på denne måde også alle dine bøger samlet et enkelt sted. Du skal ikke slæbe tre-fire bøger med på din ferie, når du gerne vil have noget at læse i på ferien. Og du slipper for at skulle beslutte dig for en bog, inden du tager afsted. Med bøgerne på din mobil kan du vælge mellem tusindvis af titler, og de kommer ikke til at fylde mere i din bagage, når du fx skal ud at rejse. Det er virkelig en meget smartere måde at komme i gang med at læse noget mere.

Find din Georg Jensen juletræslysholder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.