3 gode tips når du skal i gang med lydbøger

Vil du gerne godt i gang med at lytte til lydbøger, har vi her samlet et par gode tips til dig, så du kan få den bedste start.

Har du endnu ikke fundet en app at lytte til lydbøger på, er det et godt sted at starte. Her kan vi anbefale dig at tage et nærmere kig på Mofibo, BookBeat, Chapter eller Nextory, som er de største udbydere af e-bøger og lydbøger i Danmark.

Måske kan du finde en bog, der kan fortælle den betagende historie bag Klarborgnisserne.

Få et godt par høretelefoner

Det første gode råd til dig er, at du bør bruge penge på et par gode høretelefoner, hvis du ikke allerede har sådan et. Hvis du gerne vil lytte til din bog, når du er ude at gå, sidder i toget eller andet, kan det være praktisk med et par gode høretelefoner, så du ikke skal gøre brug af mobilens højtaler.

Og det er bedre at bruge lidt ekstra på et par høretelefoner, så du ikke ender med en alt for dårlig kvalitet.

Lyt til din bog mens du træner eller vasker op

Hvis du ikke kan finde tid til at sætte dig ned og lytte til en lydbog, kan det være en god idé at kombinere det med nogle aktiviteter, hvor du ikke lytter til andet. Det kan være, mens du træner, vasker op, cykler eller hvad du nu ellers laver.

Det kan også være en god idé at sætte en lydbog på, mens du kører bil, da du tit her skal tilbagelægge en masse kilometer. Så i stedet for at høre radio, kan du jo høre et par kapitler mere i din bog, så du kan komme videre med historien.

Du kan også søge efter oplæsere

Falder du over en bestemt oplæser, som du er glad for at lytte til, kan du flere steder også nemt søge direkte efter oplæseren, så du kan finde andre bøger, som vedkommende læser op. Det betyder meget, hvem det er, der læser bogen op for dig, og det skal jo gerne være en, du er glad for at lytte til.

Måske kan du være heldig på denne måde at finde andre titler, som du også kan kaste dig over, hvor du kan få den samme oplæser i ørerne.

Så må du ellers bare have god fornøjelse med at lytte til rigtig mange bøger fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.