Nyheder


Statistik og arbejdstider under online booking

02 August 2018

Den korte:

 • Statistik på oversigt
 • Kasse statistik
 • Ny bruger rettighed: Statistik
 • Arbejdstider vises på kalenderen under online booking

 

Statistik

Oversigt siden har fået tilføjet flere statistikker og grafer som giver et nemt og hurtigt overblik over hvordan forretningen klarer sig. De nye statistikker kræver rettigheden "Statistik".

Alle tal der anvender indtægter/omsætning bruger data fra kassesystemet.

 

Kasse statistik

Søg på bestemte dato perioder og se din omsætning, moms, gebyrer og det generelle overskud.

 

 

Arbejdstider vises på kalenderen under online booking

Når dine kunder skal bestille tid online vil kalenderen fremover vise dage der er arbejdstider på med grønt.


Kasserapport, holdliste mm.

24 July 2018

Den korte:

 • Kasserapport
 • Ny bruger rettighed: Kasserapport
 • Kasse - PDF faktura
 • Hold liste
 • Booking notifikations info
 • Ny pro plan med fri SMS påmindelser

 

Kasserapport

En vigtig tilføjse til kassesystemet er endelig kommet! Opret en kasserapport af dagens eller seneste periodes kontante omsætning. Kasserapporten erstatter ikke din bogføring men vil gøre det lettere og samtidig give dig mulighed for at printe eller gemme som PDF.

 

Kasse - PDF faktura

Vælg imellem print af bon, eller download det enkelte salg som PDF.

 

Holdliste

Det nye menu punkt "Hold liste", viser alle hold, så du slipper for at finde dem i kalenderen.

 

Booking notifikations info

 En ændring af notifikations mailen, gør at du kan se alle informationer om bookingen, uden at skulle ind i systemet.

 

Ny pro plan med fri SMS påmindelser

Vi lytter til hvad vores kunder ligger vægt på, og fri SMS påmindelser var øverst på listen! Med en start pris på 138,- om måneden, får du ubegrænsede SMS påmindelser, uanset om du sender 50 eller 450. Læs mere på vores pris side.


Kassesystem og ekstern kalender synkronisering

03 July 2018

Eftersom NBook bliver opdateret ofte vil vi som noget nyt forsøge at skrive et kort indlæg om de tilføjelser der bliver lavet.

 

Den korte:

 • Kassesystem
 • Produkter
 • Ekstern kalender synkronisering
 • Dashboard: Ressourcer vil vises om de er i brug under oprettelse af aftale

 

Kassesystem

Kassesystemet er blevet udgivet og skal anses som et tidligt stadie. Du tænker måske hvorfor vi ikke bare venter og laver det helt "færdigt"? Og til det vil vi svare at vi hellere vil have noget feedback nu for at se om vi skal gå i en anden retning end den vi har fastsat.

Vi forventer at udvide kassen i de kommende måneder til at indeholde klippekort, rabatter, gavekort mm. Tryk her for at læse mere om opsætning af bonprinter.

 

På nuværende tidspunkt kan der vælges de betalingsmuligheder forretningen kan modtage, indstilles gebyr på hver enkelt betalingsmulighed som snarest muligt vil være synlig i form af forskellige rapporter/stats.

Kassen bruges også til at markere bookinger som betalt eller til at sælge individuelle produkter som derefter vil få lagerbeholdningen opdateret automatisk.

Alle salg vil fremgå af en historik (Som har fået sin egen rettighed) og vil også være synlig på den enkelte kunde.

En salgs kvittering har muligheden for at blive udskrevet på en bonprinter.

 

Produkter

Produkter er udvikler til at samle lagerstyring og leverendør oplysninger. Alle produkter kan indeholde stregkode, indkøbspris, salgspris, kategori, navn, leverendør og evt. markeres som udgået.

Når et produkt sælges via. kassen opdateres lagerbeholdning automatisk.

 

Ekstern kalender synkronisering

Oven i kassen og produkter, har vi også lavet mulighed for at du kan synkronisere din NBook kalender med andre kalendere. Dvs. at du kan få din NBook kalender direkte i din Google, iCloud, Outlook, eller hvilken anden kalender service du måtte bruge ud over NBook. Så du altid er opdateret, og nemt kan planlægge dagen, uanset hvor du er.

Dertil er der lavet to-vejs synkronisering med Google kalenderen, så du også kan få dine Google begivenheder ind i din NBook kalender, og vælge om du vil spære for online booking, når du har begivenheder i din Google kalender.


Hvorfor har vi ikke også bare gjort dette, med andre services? Det har vi ikke pga. det ikke kan lade sig gøre med ret mange andre end Google. Apple udbyder slet ikke muligheder for dette i deres iCloud kalender. Andre kan komme på hvis der er efterspørgsel, samt mulighed for det.


Aldrig mere dobbelt book en ressource

Man har aldrig kunnet dobbel booke en ressouce ved online booking, men det har dog været muligt ved manuel oprettelse af bookinger. Dette er nu fikset, så der vil komme en pæn advarselstrekant, samt en tekst der siger den er optaget, når du skal vælge ressource.