Oprettelse af medarbejder

En medarbejder, eller med andre ord en bruger, til dit kontrolpanel er forskellig fra selve kalenderen. Den medarbejder en kunde booker online er en "Kalender".

Du opretter en bruger ved at trykke på "indstillinger" og derefter punktet "Brugere".

Tryk på knappen "Tilføj bruger", og udfyld de påkrævede felter.

I listen kan du se alle dine brugere. Den bruger som ikke har, nogle knapper er din admin konto, og kan derfor hverken slettes eller redigeres. Hvis admin kontoen skal ændres, skal personen selv, klikke på "Profil" knappen ved siden, af "Indstillinger".

For at sætte brugeren helt op skal du trykke på knappen "Indstillinger" udfor den bruger som du lige har oprettet.

Under brugerens indstillinger skal brugeren, som minimum have adgang til, 1 forretning for, at kunne bruge systemet.

Kassen med "Rettigheder" viser, på første fane hvilke rettigheder brugeren har. Disse kan ændres med roller, eller helt overskrives på fanen, "Specifikke rettigheder".