Opsætning af bon printer

Som I et hvert andet kassesystem, er der selvfølgelig mulighed for at du kan printer bonner, af de salg du laver.

Der kan dog opstå nogle små irritationer når det gøres via et website og ikke via et program, det er dog små ting, som nemt kan løses. Det der kan ske er at der printes en A4 lang bon, fordi browsere er sat op til at printe sidehoved og sidefod, som standard på udprint. Dette vil den så også prøve på en bon, hvilket er spild af papir.

Herunder er der et par guides til at fjerne sidehoved og sidefod, i nogle forskellige browsere.

Ændring af sidehoved/sidefod i de forskellige browsere

Chrome

1. Åben op printer siden i Chrome (CTRL + P eller Indstillinger -> Udskriv).
  2. Tryk på ”+ Flere indstillinger” ude i venstre.
  3. Afmærker herefter ”Sidehoveder og -fødder”

Herefter skulle printet af bonnen gerne være normal.

Firefox

1. Tryk på Filer -> Sideopsætning
  2. Gå ind på den tab der hedder Margener og sidehoved/sidefod
  3. Herefter skal du i alle de dropdowns der er under ”Sidehoveder og sidefødder”, vælge ”--blank --”

Herefter skulle printet af bonnen gerne være normal.