Roller og rettigheder

Som udgangspunkt er det kun admin brugeren som har adgang til alt i systemet. Hvilket betyder at hver gang en ny bruger bliver oprettet skal der sættes roller/rettigheder bagefter.

 

Forklaring af roller og rettigheder:

  • En rolle indeholder flere rettigheder. 
  • En bruger kan have flere roller.
  • En bruger kan have specifikke rettigheder (Overskriver rollens rettigheder). Det er f.eks muligt at fjerne rettigheden "Services" selvom at en rolle har den inkluderet.

 

Oprettelse og redigering af roller sker under menu punktet "Roller og rettigheder".

 

Vi opretter rollen "Medarbejder" og vælger de rettigheder vores medarbejdere skal have adgang til.

 

Nu kan du redigere de brugere som skal have den nyoprettede rolle.

 

Gå til kassen "Rettigheder" og tryk på fanen "Roller".

 

Hvis rollen blive gemt korrekt, kan du nu trykke på fanen "Rettigheder" og se hvad brugeren har adgang til.

 

Hvis en bestemt bruger ikke må have adgang til f.eks "Kunder", kan dette overskrives på fanen "Specifikke rettigheder".

 

Og tilslut kan ændringen ses på fanen "Rettigheder".

Kategorier

Hvis du ikke kan finde løsningen på dit problem er du velkommen til at kontakte os.