Synkroniser med andre kalendre

Få din kalender direkte i Google og iCloud

Hos NBook har vi gjort det nemt for dig, at håndtere alle dine kalendre samme sted.

Du har mulighed for at få alle dine NBook aftaler ind i hvilken som helst kalender, så længe den tilbyder dig at abonnere på en URL. Dette kan Google, iCloud og Outlook som minimum.

Oven i dette har du som Google kalender bruger, mulighed for at synkronisere dine Google begivenheder ind i vores NBook kalender. Så du aldrig får dobbelt booket dig selv.

Der vil nedenfor komme guides til at abonnere på en URL i Google og iCloud, samt hvordan man får sine Google begivenheder ind i NBook kalenderen.

For at finde frem til de URL'er der skal abonneres på, kan du trykke på det indstillings ud for hvad du ønsker at abonnere på.

URL'en fundet under den enkelte forretning, vil give dig mulighed for at få ALLE bookinger der findes i din forretnings kalendre, ind i din kalender service. Hvorimod URL'en fundet under den enkelte kalender, vil give dig mulighed for at få den enkelte kalenders bookinger.

Synkroniser din Google kalender med NBook

Dette kan som ovenfor beskrevet, gøres begge veje, og vi har lavet en udførlig guide til begge disse.

Indhent dine Google begivenheder til NBooks kalender

Fra menuen i NBook skal gå ind under Indstillinger -> Forretninger.

Her skal du klikke på indstillings ikonet ud fra den kalender du ønsker synkronisere med en given Google kalender. Herefter vil der komme en popup.

For at aktivere synkroniseringen med Google, skal du trykke på "Aktiver Google Synkronisering", her vil du blive ført over til Google's login side, hvor du skal give tilladelse til at nbook.dk, må få adgang til dine kalendre.

Herefter er der et par sidste konfigurations muligheder tilbage, disse indebære at vælge hvilken en af dine Google kalendre, der skal synkroniseres ind i den valgte kalender.

Ud over dette, har du også muligheden for at gøre, så du ikke kan bookes online, på de tider du har i din Google kalender. Da det er noget svært at være to steder på en gang.

Husk at trykke på Gem ændringer når du har valgt ovenstående ;)

Send dine NBook bookinger til din Google kalender

Dette kan godt være lidt tricky, men ved at holde tungen lige i munden burde det ikke være et problem.

1. Gå til calendar.google.com og login med dit Google login.
  2. Tryk på Indstillings ikonet oppe i højre hjørne af siden (det ligner lidt vores), og derefter Indstillinger i den dropdown der kommer.
  3. I venstre side vil der være lidt forskellige muligheder, udfold så "Tilføj kalender" og tryk på "Fra webadresse".
  4. Indsæt herefter den URL, som du har fra vores system, enten fra dine Forretnings indstillinger, eller dine Kalender indstillinger.
  5. Tryk tilføj kalender. Voilà, så kan du se dine NBook bookinger i din Google kalender.

Synkroniser din NBook kalender med iCloud

Dette kan godt være lidt tricky, men ved at holde tungen lige i munden burde det ikke være et problem.

1. Åben din iCloud Kalender på din Mac.
  2. Gå til Kalender, og vælg Arkiv > Nyt kalenderabonnement.
  3. Indsæt herefter den URL, som du har fra vores system, enten fra dine Forretnings indstillinger, eller dine Kalender indstillinger, og klik derefter på Abonner.
  4. Navngiv kalenderen, og vælg en farve, så den er nemmere at finde i din kalender.
  5. Vælg iCloud i menuen Lokalitet. Vælg hvor tit kalenderen skal synkroniseres og klik til sidst på OK.