Integration på egen hjemmeside

Hos NBook har vi gjort det nemt for dig at integrer din booking siden på din egen hjemmeside.

Dette kan gøres på 2 forskellige måder.

Link til din online booking side

Dette gøres ved at du på din hjemmeside, laver et link til din booking side. Dette kan du enten gøre selv, hvis du har lidt teknisk snilde, ellers kan du få din webmaster til at gøre det for dig.

Dit link vil se ud på følgende måde: https://DIN-VALGTE-URL.nbook.dk

DIN-VALGTE-URL skal du ersatte med det subdomain/url, du valgte under oprettelse af din konto. Hvis du ikke lige kan huske hvad du valgte, kan du altid finde hvordan linket skal se ud, på din Oversigt når du er logget ind.

Integrer en iframe

Hvis du hellere vil have selve booking ind på din egen hjemmeside, kan dette gøres ved at ligge en iframe, på en given side, som så bare vil vise din booking side.

Her skal du helst have lidt teknisk snilde, for at få den lagt ordenligt ind på din side. Men herunder er der en eksempel på hvordan den kunne se ud.

<iframe src="https://DIN-VALGTE-URL.nbook.dk" frameBorder="0" height="1000" width="100%"></iframe>

DIN-VALGTE-URL skal du ersatte med det subdomain/url, du valgte under oprettelse af din konto. Hvis du ikke lige kan huske hvad du valgte, kan du altid finde hvordan iframen skal se ud, på din Oversigt når du er logget ind.