Integration på Facebook

NBook kan selvfølgelig også integreres med Facebook. Det er ret så lige til, men vi har alligevel lavet en nem guide til dig. ;-)

Det eneste du skal bruge for at integrere NBook med Facebook, er at online booking er aktivt, og en Facebook side.

Integrationen forløber således

Vi skal have tilføjet en ”Reservér nu” knap.

For at starte på denne proces, skal du trykke på ”Tilføj en knap” knappen.

Herefter skal du trykke på ”Reservere hos dig”, hvorefter der vil komme et punkt der hedder ”Reservér nu”, som også skal tjekkes.

Når dette er klaret, tryk på ”Næste”. Nu skal du trykke på ”Link til website”, da vi gerne vil have knappen linker over til dit booking system hos NBook. Indsæt herefter dit booking link, som kan findes på Oversigten i bunden, når du er logget ind. I vores eksempel ser det sådan her ud: https://jensenklip.nbook.dk

Til sidst og afsluttende skal du trykke på ”Gem”, og herefter ”Afslut”.

Således vil du nu have en knap på din Facebook profil, som vil sende dine kunder hen til dit booking system. :-)