Online booking virker ikke

Hvis dine kunder ikke har mulighed for at booke online kan der være flere ting som skal tjekkes.

Først og fremmest skal du være sikker på at forretningen og kalenderen er aktiv. Tryk på "indstillinger" og vælg punktet "Forretninger".

Sæt knapperne som vist på billedet nedenunder. Nu er din forretning og kalender aktiv.

Nu skal du tjekke om kalenderen har nogle arbejdstider.

Dernæst skal servicen tjekkes om den er aktiv.

Tryk på servicens indstillinger og se om den kan bookes online.

Tryk til sidst på fanen "Brugere", og tjek om der er nogle medarbejdere som kan udfører servicen.

Hvis dine kunder stadig ikke kan booke tid online bedes du kontakte os.