Persondatapolitik

Dataansvarlig

NBook IVS

Pilehusene 62

2600 Glostrup

Kontakt metode: Kontakt formen

CVR: 38487205

Hvad information opsamler vi om dig?

NBook opsamler og processere følgende data:

• Fornavn
  • Efternavn
  • Adresse
  • CVR
  • By
  • Post nr.
  • IP
  • Telefon nr.
  • Email

Hvem opsamler dataet?

Vi hos NBook opsamler alt dataet. Dette sker gennem forskellige steder på hjemmesiden, såsom under oprettelse og ved udfyldelse af kontakt formen.

Vores udbyder af ”Live chat” modulet (Zopim/Zendesk) har også mulighed for at opsamle nogle af disse data. Dette forgår direkte, og vi er ikke mellemmand for noget af dataet.

Hvordan bliver dataene opsamlet?

Alt dataet bliver opsamlet enten via oprettelses eller kontakt formen, eller under brug af selve systemet, efter man er oprettet.

Hvorfor opsamler vi netop disse data?

Opsamlingen af dataene er nødvendige, for at NBook kan blive ved med at drive et booking system.

Alt data der bliver opsamlet er nødvendigt, til forskellige operationer i systemet.

Hvordan vil datene blive brugt?

Alt data der bliver opsamlet på nær IP, vil blive brugt til at lave fakturaer og komme i direkte kontakt med kunden.

IP bliver opsamlet af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvem deler vi dine data med?

Se mere om dette på siden omkring underleverandører.

Dine rettigheder i forhold til gemte data

Du har til hver en tid råderet, over de informationer du giver os.

Hvis du har oprettet en konto hos os, har du altid muligheden for at ændre dine informationer, når du er logget ind i systemet, eller få dem slettet helt ved at kontakte os via kontakt formen.

Hvordan gør jeg indsigelser mod de data der gemmes om mig?

Dette kan gøres via vores kontakt form.