Underleverandører

Herunder kan der ses en opdateret liste over NBooks underleverandører.

Føglende underleverandører kan få adgang til vores brugeres persondata, når der bliver indgået en aftale med NBook. Alle de følgende underleverandører, leverer services som vi finder nødvendige for at kunne leve op til den aftale, du som bruger indgår med NBook, når du opretter en bruger hos os.

Listen vil altid blive holdt opdateret, og hvis der måtte blive tilføjet en eller flere nye underleverandører, så vil alle brugere blive underrettet.

Underlevedører Funktion Senest opdaret
Mailgun Udsendelse af Emails 23. Maj 2018
Nexmo Udsendelse af SMS'er 23. Maj 2018
Zopim Live chat 23. Maj 2018
Digitalocean Hosting 23. Maj 2018
Stripe Betalings løsning 23. Maj 2018
Mailchimp Udsendelse af Emails 24. Maj 2018