3 tips når du læser

Vil du gerne blive bedre til at læse noget mere, eller vil du gerne være hurtigere til at læse, når du sætter dig ned med en god bog, så du kan få læst flere bøger over et år eller en måned, har vi her samlet et par gode tips til dig, så du let kan komme til det.

Køb de bedste plissegardiner her, hvis du gerne vil gøre din stue lidt mere hyggelig at sidde i, når du skal læse.

Følg din finger

Vil du gerne læse hurtigere, er der et godt trick til at komme i gang med det. For det kan nemlig lade sig gøre for dig at læse hurtigere, hvis du begynder at følge ordene med din finger. Mange mennesker vil i så fald opleve en hurtigere læsetid, hvilket jo gør det nemmere for dig at komme hurtigere igennem hver eneste bog.

Lad os sige, at du på denne måde kan skære 20% af din læsetid. Så kan du fx læse en bog, der plejer at tage 10 timer at læse, på kun otte timer. Det er alligevel en klar forbedring, og det giver dig mulighed for at læse 20% flere bøger over et år.

Sid ikke alt for afslappet når du læser

Hvis du har en udfordring med at blive meget træt, når du læser, eller sågar ender med at falde i søvn, så du ikke har mulighed for at læse videre i din bog, kan det være en god idé ikke at sætte dig alt for godt til rette, når du gerne vil i gang med at læse. Mange vælger fx at ligge ned, når de skal læse, og så kan du hurtigt få tunge øjne og komme til at falde i søvn. Så er det måske bedre at prøve at sidde op og læse ved et bord i stedet for.

Læs lidt hver dag

Hvis du gerne vil læse flere bøger, kan det være en god idé at læse lidt i din nuværende bog hver eneste dag. Der er mange, der får læst et par timer, og så glemmer de helt at læse i den næste måned. Så har de glemt, hvad bogen handlede om, og det tager dem en evighed at blive færdig.

Men sætter du fx en time eller bare 30 minutter af til at læse hver dag, kommer du meget hurtigere igennem dine bøger, og du kommer ikke til at glemme handlingen undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.