3 tips til at få læst flere bøger hvert år

Vil du gerne til at læse flere bøger, kan du her få et par gode tips til, hvordan det kommer til at ske.

FInd et stort udvalg af billige flyverdragter her.

Valget af bøger spiller en stor rolle

For det første handler det langt hen af vejen om, hvilke bøger du vælger at læse. For det bliver meget nemmere for dig at komme i gang med at læse noget mere, hvis du vælger at læse bøger, du finder spændende og interessante.

Vælger du bøger, fordi andre har anbefalet dem, eller fordi du føler, at dem skal man jo læse, kan det nemt komme til at blive kedeligt for dig. Men vælger du ud fra dine egne interesser, er der ingen tvivl om, at det bliver meget nemmere for dig at komme igennem de bøger, du sætter dig for at læse. Ofte også hurtigere endda.

Vær med i en bogklub

Dernæst kan du også vælge at melde dig ind i en lokal bogklub, hvis du har mod på det. Det kan være lidt grænseoverskridende i starten, men det kan være en rigtig god måde at holde dig til ilden. Så ved du, at du fx hver uge eller hver måned skal læse en bestemt bog, og det kan være en god motivator til rent faktisk at sætte dig ned og få det læst. Der er sikkert en bogklub i din by, som du kan melde dig ind i. Ellers findes der også online bogklubber.

Lyt til dine bøger

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at komme i gang med at lytte til dine bøger. Det kan være en nemmere måde at komme videre med din bog, selvom du ikke har tid til at sætte dig ned og læse.

Ved at lytte til dine bøger er det nemt at multitaske og komme videre i din bog på samme tid. Så kan du sagtens køre bil, tage opvasken eller træne, samtidig med at du kommer videre i din bog. Det er en god genvej til at læse flere bøger hvert år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.