Bøger

Lån penge til dine studiebøger online

Skal du snart starte i skole, har du sikkert fået et brev om, at du skal købe X antal bøger før opstarten.

Disse skolebøger har det dog ofte med at koste en del penge. Og når du er kommende studerende, er der tit ikke så mange penge at gøre godt med. Derfor kan det være nødvendigt at låne penge til at købe studiebøgerne for.

Studiebøger kan koste mange tusinde kroner

Det er ikke en sjældenhed, at studerende må bruge mange tusinde kroner på bøger enten inden deres studiestart eller i løbet af deres skoletid. Hvis du skal til at starte på et studie, hvor det er påkrævet, at du køber en lang række bøger, inden du skal starte, så lån penge rentefrit her hvis du ikke selv har midlerne til det.

Det er jo de færreste studerende, der bare lige kan hive et par tusinde ud af budgettet til at købe bøger for. Så det er fuldt forståeligt, hvis du har behov for at låne lidt penge til dine bøger inden opstarten.

Ansøg om et lån direkte fra din mobil

Vi lever dog heldigvis i en tid, hvor du nemt kan ansøge om sådan et lån direkte fra din mobiltelefon. Du skal bare have adgang til internettet, og så kan du egentlig lige så nemt ansøge om et lån fra din mobil som fra din computer.

Så længe du bare er over 18 år gammel og har et gyldigt NEMid, har du gode chancer for at få et lån godkendt. Du må bare ikke være registreret i RKI, men når du er ung og studerende, er der vist heller ikke den store risiko for det.

Kan du få et SU lån i stedet?

Hvis du gerne vil gøre det billigere for dig selv, og hvis du ikke er interesseret i at tage et online lån, kan du undersøge mulighederne for at få dig et SU lån i stedet for. Det er ofte meget billigere at låne penge via et SU lån. Og får du SU, er der gode chancer for at blive godkendt til at få sådan et.

Du kan også undersøge mulighederne for at købe dine bøger på afbetaling. Det kan på nogle studier godt lade sig gøre, da de er klar over, at studerende ofte ikke har de mange tusinde kroner her og nu.

Få pengene udbetalt på bare et par minutter

En af de absolut bedste ting ved at låne penge på denne måde er, at du kan få pengene udbetalt på bare et par minutter. Mange steder arbejder nemlig med straksudbetaling, hvilket vil sige, at du kan stå med pengene på din konto, bare 10 minutter efter at du har fået din ansøgning godkendt.

Så mangler du penge her og nu til at købe dine nye bøger for, er det bare med at finde dig en låneudbyder, der kan matche dine behov, og som du føler dig tryg ved at låne penge fra. Og så sender du bare din ansøgning afsted.

Lån penge til dine studiebøger online
Lån penge til dine studiebøger online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.