Køb brugte bøger og spar en formue

Er du vild med at læse bøger, og vil du gerne have mulighed for at spare mange penge, når du skal købe nye bøger, som du kan kaste dig over, er der her et par tips, som du kan følge.

3 steder du kan købe brugte bøger

Vi har her samlet tre forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe brugte bøger og dermed spare mange penge på dine bøger. Der er ingen grund til at betale mange hundred kroner for dine bøger, når du kan finde langt de fleste bøger brugt og helt ned til 5 kroner pr. stk.

DBA

Et godt sted at kigge efter specifikke brugte bøger er på DBA. Her kan du søge efter lige netop den titel, som du gerne vil have, og så kan du hurtigt finde ud af, om den er til at komme i nærheden af på denne måde. Det kan tit lade sig gøre at få bøgerne sendt hjem til dig, så du kan sagtens kigge efter bøger i den anden ende af landet.

Facebook

Det kan også lade sig gøre for dig at finde dine bøger på Facebook. Her kan du nemlig også sætte dine brugte varer til salg, og det kan altså give dig muligheden for at finde en masse gode og brugte bøger, som du kan købe fra andre privat i nærheden af, hvor du bor. Facebook fungerer også rigtig godt for dig, der er på udkig efter specifikke bøger.

Genbrugsbutikker

Er du ikke på udkig efter noget specifikt, kan det også være en god idé at kigge efter bøger i genbrugsbutikker. Her kan det nemlig lade sig gøre for dig at finde meget billige bøger, og der er ofte også samlerabat, hvis du vælger at købe flere på på en gang. Dog kan du ikke lige så nemt søge efter bøger her, og derfor er det mere et godt sted at tage hen, hvis du bare har lyst til at gå på opdagelse, og det ikke er noget specifikt, du er på jagt efter.

Find rejser til Sri Lanka her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.