3 bøger om iværksætteri du med fordel kan læse

Elsker du iværksætteri, og vil du gerne læse mere om iværksættere, kan du med fordel læse nogle af de bøger, vi har taget med på listen herunder.

Du kan også læse, hvad er en flåt, hvis du vil vide mere om det.

Kick-ass med Jesper Buch

For det første kan vi anbefale dig at kaste dig over bogen om stiftelsen af Just-Eat af Jesper Buch. Bogen går under navnet Kick-ass, og den tegner et godt billede af, hvordan Jesper Buch, som i dag er en af løverne i Løvens Hule på DR, lavede sin milliardforretning Just-Eat fra bunden af.

Det er en utrolig spændende historie, hvor du kommer med helt tilbage fra begyndelsen, hvor Just-Eat ikke var meget andet end en idé. Derudover får du også en masse guldkorn fra Jesper selv, hvis du gerne vil være iværksætter.

Iværksætter til jeg dør med Martin Thorborg

Hvis du har læst om danske iværksættere før, er du sikkert også stødt på navnet Martin Thorborg. Han er ikke bange for at sige sin mening højt, hvilket også har gjort ham populær i medierne. Han har mange succesfulde forretninger bag sig, heriblandt Jubii, Amino og nu Dinero.

Iværksætter til jeg dør er Martin Thorborgs egen bog, hvor han fortæller om sig selv, sin iværksætter historie og kommer med tips og tricks til dig, der gerne selv vil springe ud i livet som iværksætter. Et must at læse hvis du godt kan lide Martin Thorborg.

Shoe Dog med Phil Knight

Sidst, men ikke mindst, kommer vi også lige her med en anbefaling af en udenlandsk bog, som du også med fordel kan kaste dig over, hvis du gerne vil have en rigtig god iværksætter historie. Bogen Shoe Dog af Phil Knight handler om skabelsen af Nike, som nok er verdens største sportsbrand den dag i dag.

Bogen er også oversat til dansk, hvor du blandt andet også kan finde den som lydbog, hvis du gerne vil lytte til historien. En gribende fortælling om alle op- og nedture i forbindelse med skabelsen af Nike. En stor anbefaling herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.